Annons från Allderma

Medicinskt vårtplåster som verkar när du sover!

Vårtor kan vara ett svårt problem för många och något som tar tid att behandla. Trans-Ver-Sal är en enkel och effektiv behandling, på natten när du sover.


Vårtor orsakas av HPV-virus som påverkar hudcellerna och skapar en oregelbunden celltillväxt – precis som vid tumörer. Vårtor är emellertid helt ofarliga, och kan vara svåra att bli av med. Utan behandling kan det ta flera år.

– Därför är en snabb och effektiv behandling det bästa för den som besväras av vårtor, säger Hans Svartholm, VD på Allderma.

Hur fungerar Trans-Ver-Sal ?

Trans-Ver-Sal är ett medicinskt plåster för vårtor på händer och fötter som appliceras på vårtan vid sänggående. Under åtta timmar avges salicylsyra på djupet ner i vårtan och ger optimal penetration. På morgonen slängs plåstret och man är plåsterfri på dagen, det är inga problem att duscha och bada. Allt som behövs finns i förpackningen, fil, häftor och plåster.

Vårtor kan sitta långt ner i huden och därför är det viktigt att upprepa behandlingen varje kväll till dess att hela vårtan är borta. När vårtan försvunnit kommer frisk hud bildas underifrån och läkningen sker helt utan ärrbildning.

anvand-transversal

Har du många vårtor – behandla bara en

Genom att behandla en av vårtorna triggas ofta immunförsvaret så att alla vårtor försvinner.

En dokumenterat god effekt

Trans-Ver-Sal

  • Smärtfritt, bra för barn
  • Bekvämt
  • Hudvänligt – inget kladd med vätskor som kan irritera huden
  • Verkar när du sover, inga plåster på dagen
  • Snabb och synlig förbättring – efter 2-4 dagar minskar vårtan i volym
  • Ingen ärrbildning

Den mest väldokumenterade substansen för behandling mot vårtor är sedan länge salicylsyra. Den evidensbaserade forskningen kring vårtor har sammanställts av The Cochrane Collaboration, en icke vinstdrivande organisation som sammanställer forskningsresultat. Det som skiljer Trans-Ver-Sal från övriga vårtmedel är att det är ett depotplåster som avger salicylsyra med en jämn koncentration djupt ner i vårtan under hela natten. Trans-Ver-Sal rekommenderas därför av experter inom hälso- och sjukvården.

– Andra medel kan vara kladdiga, irriterande och till och med frätande. Trans-Ver-Sal är bekvämt och går inte ut över de dagliga aktiviteterna, eftersom man bara behöver använda plåstren på natten.

Lämpligt för barn

Barn men också vuxna kan vara känsliga för smärtsamma behandlingar. Trans-Ver-Sal är lämpligt för barn eftersom det är smärtfritt och ger ingen ärrbildning. Det är också enkelt att applicera plåstret som fixeras på vårtan, det gör produkten mycket hudvänlig, till skillnad från lösningar som kan komma på frisk hud och irritera.

Registerat hos Läkemedelsverket

Trans-Ver-Sal är registrerat hos läkemedelsverket och uppfyller därmed de krav som ställs avseende effekt, säkerhet och kvalitet. Läs bipacksedeln noga innan användning av Trans-Ver-Sal.

Här kan du köpa Trans-Ver-Sal till kampanjpris idag!